For arkitekter

Som arkitekt kan du når som helst få hjelp til å integrere den helt riktige løsningen i prosjekt ditt. Vi stiller omfattende tegningsmateriale til disposisjon på alle produktene våre, slik at du kan komme trygt i mål når du designer løsninger for kundene dine. Hvis du trenger hjelp, står vårt prosjektteam til disposisjon når som helst.

Bolig

Vento nordic bolig

Innredning

for private

Større bedriftsløsninger krever et gjennomtenkt design fra de aller tidligste fasene i prosjektutviklingen. La deg inspirere av tidligere prosjekter, og kontakt Vento Nordics prosjektteam for ytterligere hjelp.

Kontakt oss og få hjelp

Byggeri

Vento Nordic bolig svg

Kommersielle prosjekter

for virksomheter

Hvis det er snakk om hoteller, restauranter, kontorer eller andre lignende prosjekter, skaper Vento også optimal stemning for disse. La deg inspirere av tidligere prosjekter og kontakt Ventos Nordics prosjektteam for å få hjelp og veiledning.

Kontakt oss og få hjelp

Cases

Vento nordic lovgivning

Gode råd

fra oss til deg

Det er mange tekniske og lovgivningsmessige detaljer når du arbeider med å integrere produktene våre i prosjektet ditt. Kontakt Vento Nordics prosjektteam allerede i dag og dra nytte av mange års erfaring og ekspertise, så du kan få en rask oversikt.

Kontakt oss og få hjelp