SPARTHERM PREMIUM

Spartherm Premium Edition er et utvalg av Spartherm -innsatser, som er konstruert i henhold til de aller høyeste standarder innen design og teknologi.

Premium peiser kombinerer eksklusive designelementer med solide grunnleggende funksjoner så vel som eksklusivt, innovativt utstyr.

Premium -peisene er bygget med rammeløse heisedører som gir et minimalistisk utseende kombinert med maksimal sikt til flammene. Alle kontroller er skjult for ikke å forstyrre den rene designopplevelsen.

Glasset er spesialpolert keramisk glass, som er klarere enn andre typer glass. Det gir full tilgang til flammene og reduserer samtidig refleksjoner fra omgivelsene, slik at flammene kan nytes fullt ut.

Bunnen av peisene senkes slik at glødbunnen er under glassets kant. Da blir flammene sett mye bedre da de vil være fullt synlige bak glasset.

Optimalisert forbrenningsteknologi sikrer peisens reneste og mest sotfrie effekt. Optimalisert forbrenningsteknologi sikrer peisens reneste og mest sotfrie effekt.

“THE PERFECT FIREPLACE”

Spartherm Premium er løsningen for deg som ønsker det beste innen både design og teknologi. I tillegg til de synlige fordelene, er de de aller beste håndlagde løsningene med maksimal holdbarhet og den reneste mulige funksjonen. Det er mange forskjellige varianter av Spartherm Premium -peisene. Spartherm Premium er derfor det trygge valget for de som ønsker et individuelt produkt av ypperste klasse.

SPARTHERM FORDELER

SPARTHERM PREMIUM FORDELER

ALTERNATIVER

S-KAMATIK

Spartherm premium fordeler Vento Nordic

Et utvalg av våre

Spartherm favoritter

spartherm premium